Autoservice i Klippinge

Om Skovstedet

Skovstedet ApS

Dit værksted på Stevns

Skovstedet ApS er et din lokale mekaniker og værksted på Stevns. Her laver vi store og små reparationer samt service eftersyn. Vi finder altid en relevant og holdbar løsning, som imødekommer vores kunders behov og ønsker.

Med mere end 25 års erfaring, har vi et stærkt kendskab til branchen og teknikkerne. Vi sørger altid for at holde os opdateret gennem kurser, nye maskiner og et øje for udviklingen. Kontakt os allerede i dag og hør mere.

Få finansieret din værkstedsreparation hos os

Finansiering af værkstedregningen

Reparation af bilen kommer altid ubelejligt. Få finansieret værkstedsreparationen hos Resurs Bank.

Er skaden sket, kan vi foretage din værkstedsreparation. Vi står klar til at modtage din bil, og få den tilbage i drift hurtigt og effektivt. Med vores samarbejde kan du få finansieret din forsikringsskade. 

En timepris der er til at betale

Vi får din bil tilbage i drift til en god pris

Skovstedet ApS handler hurtigt og effektivt. Med en erfaren forståelse for holdbare løsninger, får vi hurtigt din bil tilbage i drift. 

Der er en fast timepris på 428,- + moms. Vi bestræber os på at få din bil i drift hurtigst muligt. Det er muligt grundet vores kompetente mekanikere, som har den rette viden og erfaring indenfor feltet. Vores værksted rummer tilmed de nyeste maskiner og teknikker, som sikrer dig et holdbart resultat.

Professionelt værksted på Stevns

Vi bestræber os på at yde de bedste services og reparationer på vores værksted. Det kan lade sig gøre, da vi har meget erfaring at trække på. Kundetilfredsheden er høj, og det skal den blive ved med at være!