Værksted med fokus på kvalitet

Vores services

Service & reparationer

Skovstedet ApS er dit lokale autoværksted. Vi kan tilbyde at yde service og reparationer på din bil. Vores brede erfaring, på mere end 25 år og vores nyeste maskiner, kan løse store som små opgaver. Er uheldet ude med en punktering, problemer med bilens motor eller noget tredje? Kontakt os allerede i dag og hør mere!

Vi løser enhver opgave nøjagtigt og præcist. En velfungerende bil er tjekket fra a-z. Ofte finder vi problemer med bilen, forinden skaden sker. Med en enkelt lille justering, kan vi spare dig for en omfattende reparation senere hen. Vores service eftersyn er forudsætningen for en bil, der kører og holder godt.

Er du ude for et uheld med din bil, kan du få finansieret din værkstedsreparation her. Vi har også gratis lånebiler, såfremt du er nødsaget, at din bil skal være hos os i mere end en dag. Vi bestræber os dog på at reparere din bil hurtigt og effektivt. Vores arbejde er yderst kvalitetsbevidst.

Har du brug for en omhyggelig hånd til din bil, kan du til enhver tid kontakte os og høre mere. Der er ingen reparationer, der er for store eller små. I fællesskab med kunden, finder vi altid en vejledende løsning. Rådgivning og en god dialog er i højsædet, og sikrer at vi møder vores kunder i øjenhøjde. 

Finansiering af værkstedregningen

Reparation af bilen kommer altid ubelejligt. Få finansieret værkstedsreparationen hos Resurs Bank.

Vores arbejdsområder

Lyser lamperne i bilen, eller rasler det fra motoren af? Vi kan afgrænse din bils skade, og finde frem til den helt rette håndtering. Med vores brede erfaring og høje faglighed, kan vi med hjælp fra vores maskiner, sikre dig en køreklar bil. Vores service og reparationer er meget kvalitetsbevidste, og det samme er vores mekanikere.

Står du og har brug for hjælp til din bil, kan du til enhver tid kontakte vores serviceorienterede mekanikere. Vi står altid klar til at rådgive og vejlede vores kunder. I fællesskab finder vi den mest hensigtfulde løsning med alt taget i betragtning. Du kan ringe allerede i dag og høre, hvad vi kan tilbyde at gøre for dig og din bil.

 

Alt inden for service og reparation:

Professionel autoservice nær Køge

Vi bestræber os på at yde de bedste services og reparationer på vores værksted. Det kan lade sig gøre, da vi har meget erfaring at trække på. Kundetilfredsheden er høj, og det skal den blive ved med at være!